Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، هاشم امینی مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان در اولین جلسه شورای معاونان شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در ادامه شعار سال ۹۹ که جهش تولید نام داشت، امسال را سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند، گفت: در سال ۱۴۰۰ تمام تلاش‌ها در راستای ارتقا و توسعه خدمات آبفا در سطح استان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان افزود: با توجه به کم آب بودن کشور و تکرار خشکسالی، برای سازگاری و کاهش اثرات مخاطرات پیش رو، باید برنامه‌ریزی داشت و مدیریت منابع آب از اقدامات عملی برای دستیابی به این مهم محسوب می‌شود.

او با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در کاربری‌های مختلف گفت: شاخص‌های بارندگی سال آبی جاری نشان می‌دهد که منابع آبی کشور وضعیت مطلوبی ندارد، بنابراین برای برون رفت از آثار ناشی از پدیده خشکسالی باید مصرف آب در تمام زمینه‌ها به خوبی مدیریت شود.

امینی با اشاره به اینکه هنوز برخی از مردم موضوع کم آبی را جدی نگرفته‌اند، بیان کرد: در چند سال اخیر شرکت آبفا استان اصفهان با آموزش، فرهنگ سازی، در اختیار گذاشتن لوازم کاهنده و سیاست‌گذاری‌های مناسب، مشترکان خود را ترغیب به کاهش مصرف کرده و گواه این مطلب کاهش سرانه مصرف آب شرب از ۱۸۶ لیتر در سال ۱۳۸۹ به ۱۵۰ لیتر در شبانه روز در سال ۱۳۹۹ است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان یکی از استان‌های اسیر خشکسالی است که به علت کاهش نزولات جوی و در نتیجه کاهش میزان آب‌های سطحی و زیرزمینی با مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم می‌کند، خاطرنشان کرد: در دهه اخیر با هدف تأمین پایدار آب شرب مشترکان، اقدامات متنوعی در دستور کار قرار گرفته است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حفر چاه‌ها، راه‌اندازی آب شیرین‌کن، بهره‌مندی از سیستم تله متری و تله کنترل، سامانه پایش فشار شبکه، کشف انشعابات غیرمجاز، توجیه مشترکان پر مصرف و فعالیت‌های فرهنگی نام برد.

او با تأکید بر اینکه بهره‌وری منابع آبی باید افزایش یابد، اضافه کرد: با توجه به اهمیتی که آب شرب و بهداشت مردم دارد، شرکت آب و فاضلاب استان به گونه‌ای عمل کرد که امروز میزان هدر رفت شبکه‌های استان اصفهان کمترین میزان در کشور است و از ۳۴ به ۱۶ درصد در سال ۹۹ رسیده است و علت تحقق این مهم اصلاح و نوسازی شبکه‌های آبرسانی و همکاری خوب مردم اصفهان است.

امینی بر فرهنگ‌سازی مناسب در زمینه مصرف آب تأکید کرد و گفت: برای رفع مشکلات آب نیاز به هم‌گرایی و هم‌اندیشی در بسیاری از بخش‌ها و دستگاه‌ها است و بر همین اساس از سال ۱۳۹۷ تا کنون، کارگروه سازگاری با کم آبی در این شرکت تشکیل شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان توجه به مسائل آموزشی و استفاده از ظرفیت تشکل‌ها را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: هم اکنون شرکت آبفا استان اصفهان با بیش از ۱۸ سازمان مردم نهاد در زمینه نهادینه کردن مصرف بهینه آب در جامعه همکاری دارد.

او خواستار ادامه همکاری خوب رسانه‌ها در زمینه رفع مشکلات کم آبی شد و بیان کرد: تاکنون رسانه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی مصرف صحیح آب همکاری بسیار مطلوبی با شرکت آبفا داشتند و از این به بعد نیز رسانه‌ها نقش مهمی در آموزش فرهنگ صحیح مصرف در جامعه ایفا خواهند کرد.

امینی با بیان اینکه راهی جز سازگاری با کم‌آبی نیست و به همین دلیل باید شیوه مصرف اصلاح شود، افزود: همانند سال‌های گذشته شرکت آبفا استان اصفهان با توجه به رویکرد ارائه خدمات آبفا به مردم در شهر‌ها و روستا‌ها شعار «حفظ ارزش آب، ارتقای دانش سازمانی، خدمات نوین و پایدار» را به عنوان سرلوحه کار در سال ۱۴۰۰ قرار داده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان با اشاره به اینکه در دهه گذشته فعالان صنعت آبفا در استان اصفهان به دلیل وقوع خشکسالی‌های پیاپی تلاش‌های بسیاری را به منظور تأمین پایدار آب شرب مردم در سطح استان در دستور کار قرار دادند، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ به دلیل بارندگی‌های محدود شرایط سختی از لحاظ تأمین پایدار آب شرب مردم در سطح استان پیش رو داریم، اما همچون گذشته با مدیریت مصرف بهینه آب می‌توان بر این چالش غلبه کرد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب کاهش بارندگی کمبود منابع آبی صرفه جویی در مصرف آب شرکت آبفا استان اصفهان تأمین پایدار آب شرب مصرف آب کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۲ کیلومتر از خطوط ۸ اینج آبرسانی شهر و روستاهای لیکک تعویض شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لیکک، امید صالحی در حاشیه بازدید از پروژه اصلاح و توسعه آب در شهرستان بهمئی اظهار داشت: فرسودگی بالای 50 درصو خطوط و شبکه های انتقال آب شرب در استان همچنان هم یکی از چالش های جدی ما به شمار می رود و هزینه و وقت زیادی از ما می‌گیرد. 

وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما، اصلاح و بهسازی خطوط انتقال و شبکه های آب بوده است، بیش از 50 کیلومتر در یاسوج با اعتبارات تخصیص شده از محل سفر ریاست جمهوری اصلاح شد، 107 روستا نیز از محل اعتبارات جهاد سازندگی با اعتباری بالغ بر 220 میلیارد تومان اصلاح شد که عملکرد ما در این زمینه رتبه 2 استان در کشور را به همراه داشت.

صالحی افزود: در یاسوج برای مدیریت شکستگی ها شیرهای فشارشان نصب کردیم و بزودی نیز 12 شیر فشارشکن خریداری و نصب می‌کنیم تا حجم و تعداد شکستگی ها کاهش پیدا کند.

مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سایر شهرها نیز به فراخور بودجه و گاهاً از محل اعتبارات داخلی و درآمد شرکت عملیات اصلاح و توسعه را انجام دادیم، نمونه آن در گچساران و باشت اتفاق افتاد.

صالحی خاطرنشان کرد: شهر لیکک و روستای اقماری آن مدت ها بود از فرسودگی رنج می‌برد و هدر روی ها باعث می‌شد مخازن آب به درستی آبگیری نشود، به همین دلیل کمبود آب به ویژه در فصل تابستان رخ می‌داد و مردم نیز گلایه مند می‌شدند.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل در یک عملیات جهادی در 25 روز، 2 کیلومتر از خطوط انتقال در مسیر 7 ایستگاه پمپاژ تعویض شد، با این اقدام از هدر روی معادل 45 لیتر بر ثانیه جلوگیری شد و آب شرب 25 هزار نفر در شهر لیکک و 10 روستای این منطقه پایدار شد.

صالحی ابراز کرد: ین پروژه از محل اعتبارات و داشته های داخلی شرکت اجرا و بالغ بر 70 میلیارد ریال نیز صرفه جویی در مصرف اعتبارات محقق شد. با حذف هدر روی ها فرصت خاموشی به 3 ایستگاه پمپاژ داده می‌شود که با توجه به اهمیت پایداری برق در این منطقه گرمسیری، گامی مهم برای حراست از انرژی حیاتی برق نیز هست.

رئیس هیئت‌مدیره آبفا در پاسخ به سؤالی در خصوص ادعای برگشت اعتبارات این شرکت گفت: در طی یکسال اخیر بیش از 465 میلیارد تومان جذب اعتبار داشتیم و مستمراً با همکاران به دنبال جذب اعتبارات از محل های مختلف در تهران هستیم، حتی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز اعلام کرده ایم با توجه به وجود صورت وضعیت های مثبت و متعدد، آمادگی جذب اعتبارات سایر دستگاه ها را نیز داریم. در این شرایط و با توجه به اینکه برگشت اعتبارات در پایان سال مالی که انتهای تیرماه است، پرداختن به این ادعا نادرست و عاری از حقیقت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد