Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل همایش تغییرات آب و هوا از سوی سازمان ملل تاکید کرده است که از نظر آب و هوایی سال سختی در انتظار جهان است.

آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند، مطلب بالا را عنوان کرده است.

به گزارش ایسنا، برخی اخبار امروز (۴ اردیبهشت ماه) روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:

«فایننشال تایمز» نوشته است: آمریکا به پیمان تغییر آب و هوا در پاریس بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر ترامپ، آمریکا را از این پیمان جهانی خارج کرده بود.

_ پاتریشیا اسپینوزا، سیاستمدار و دیپلمات مکزیکی و دبیرکل همایش تغییرات آب و هوا، از سوی سازمان ملل می‌گوید: به عنوان مسئول آژانس تغییرات آب و هوا، یادآور می‌شوم که سال سختی برای آینده بشر خواهد بود.

_ اسکار ۲۰۲۰۱ در پی خلق شگفتی است؛ می‌خواهد به سیاهان و زنان بها بدهد و در این راه، سخت در حال تاخت است. شگفتی که با برگزیدگان گلدن گلوب آغاز شد و به بفتا، اسکار انگلیسی رسید و حالا در راه اسکار است. گفته می‌شود که «خانه به دوش‌ها» ساخته کلوئه ژایو قرار است صاحب اسکار بهترین فیلم و بهترین کارگردان شود. همچنین رایس احمد به عنوان بهترین بازیگر مرد، کری مولیگان به عنوان بهترین بازیگر زن و آنتونی هاپکنز ۸۳ ساله، مسن‌ترین برنده اسکار خواهد بود.

_ نشریه «ال موندو» در اسپانیا نوشته است: گرتا تونبرگ، نوجوان فعال اجتماعی به پا خاست و به جهانیان گفت: زمین در خطر است و بسیاری از رهبران جهان را وادار به اقدام در حفظ زمین کرد. اکنون آمریکا را واداشته تا درباره بحران آب و هوا، به علم گوش بسپارد و عمل کند.

 _ در سانتیاگوی شیلی، معترضان خواستار کمک اقتصادی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا هستند. دولت شیلی این روزها با بحران همه‌گیری ویروس کرونا رو در رو است.

_ روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» نوشته است: روسیه ایستگاه فضایی را ترک می‌کند. آیا این به معنای پایانی بر ایستگاه فضایی بین‌المللی است؟ روسیه می‌گوید ما ایستگاه را ترک می‌کنیم و این در حالی است که روزنامه فرانسوی «لوموند» نوشته است: توماس پاسکه، همراه با سه فضانورد راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند. این سومین سفر فضایی از سوی ایان ماسک، میلیاردر شناس و گروه بخش خصوصی سپیس ایکس به این ایستگاه فضای است.

* از حاشیه خبرها:

ناسا پس از به پرواز درآوردن یک هلیکوپتر در آسمان مریخ می‌گوید که در مریخ اکسیژن تولید کرده است. پرواز بالگرد، تاریخی‌ترین پرواز در این عرصه است. پروازی که از زمین، کنترل و راهی آسمان سیاره سرخ شد و نخستین پرواز از سوی زمینیان، در آسمان سیاره‌ای دیگر محسوب می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/003H9D

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)

          فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.   به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.   سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.   فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.   ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.   کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.   کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: زیباترین نمایش های هوایی جنگنده ها (فیلم) تست بمب هوشمند یک تنی ارتش ایران (فیلم) عملیات ساخت جنگنده‌های فوق پیشرفته سوخو ۵۷ در روسیه (فیلم)

دیگر خبرها

  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • روزهای سختی در انتظار استقلال است
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود