Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به کاهش بارندگی‌ها و آورد رودخانه‌ها گفت: در فصل پیش رو شرایط سختی در حوزه مصرف آب داریم و امیدوارم بتوانیم کیفیت آب شرب را در سطح مطلوب نگهداریم و کمیت آب را در روستاها و شهرها حفظ کنیم.

فاضل عبیات در پایان نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان که امروز (۱۲ اردیبهشت‌ماه) با موضوع خشکسالی و تنش آبی برگزار شد، اظهار کرد: جلسات متعددی در خصوص وضعیت بارندگی و آورد رودخانه‌ها و برنامه‌ریزی به منظور کشت تابستانه و دیگر مصارف برگزار شد و بنابراین این جلسه با حضور اعضای شورای کشاورزی و ستاد مدیریت بحران برگزار و تصمیمات مهمی در زمینه کشت تابستانه اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: وضعیت بارندگی در سال آبی جاری مناسب نبوده و میزان بارش نسبت به سال‌های نرمال، ۳۵ درصد کمتر بوده است. آورد آب از ابتدای مهرماه تاکنون نیز حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.

عبیات ادامه داد: برخلاف پیش‌بینی‌ها، در فروردین‌ماه امسال نسبت به ماه‌های فروردین در سال‌های گذشته و وضعیت نرمال، در رودخانه‌های کارون، دز و کرخه ۶۷ درصد کاهش آورد داشته‌ایم بنابراین با سال خشکی روبه‌رو هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: برای اینکه کشاورزان کشت تابستانه داشته باشند، البته کشت‌های مجازی که اعلام خواهد شد، تلاش‌های زیادی انجام شده است و استاندار خوزستان تاکید کرده است که باید از آب‌های کم موجود در پشت سدها حداکثر استفاده شود.

وی بیان کرد: در فصل پیش رو شرایط سختی در حوزه مصرف آب داریم و امیدواریم بتوانیم کیفیت آب شرب را در سطح مطلوب نگه داریم و کمیت آب را در روستاها و شهرها حفظ کنیم.

عبیات افزود: امیدواریم حداقل کشت برای اشتغال و معیشت کشاورزان و همچنین مصارف محیط زیستی را داشته باشیم. مصوبات خوبی در این راستا اتخاذ و نسبت به تصمیمات قبلی، سهم بیشتری به کشاورزی اختصاص داده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان مدیریت بحران كمبود آب تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران پاک شد

 آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ازن» با میانگین ۵۵ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت.

آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۴۱ و کیفیت هوا در وضعیت پاک است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • وضعیت هوای پایتخت چگونه است؟
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • هوای شهر ری بسیار ناسالم شد
  • سپاهان - استقلال خوزستان؛ مورایس در لبه پرتگاه به پورموسوی رسید | پیش بازی
  • وضعیت هوای پایتخت امروز چطور است؟
  • آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت
  • آلگری: مقابل رم عصبانی بازی سختی داریم
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • هوای تهران پاک شد