Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه تابستان سختی در حوزه تأمین آب در پیش‌روی استان بوشهر قرار دارد گفت: تنها راه گذر از کم‌آبی در استان بوشهر مدیریت مصرف آب در شهرها و روستاهای استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، عبدالحمید حمزه‌پور صبح امروز در نشست بررسی وضعیت آبرسانی استان بوشهر با بیان اینکه بیش از 80 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استان‌ها قرار دارد اظهار داشت: 30 درصد از آب مصرفی استان بوشهر از کازرون فارس، 50 درصد از سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد و مابقی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن و چاه‌های آب شرب داخل استان تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرا پروژه‌های مختلف آبرسانی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: طرح شیرین‌سازی آب دریا در دستور کار قرار دارد و در این بخش تاکنون به ظرفیت 35 هزار متر مکعب در شبانه‌روز از طریق شیرین‌سازی آب دریا، آب شرب تولید و در اختیار مردم در شهرها و روستاها قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اجرا پروژه‌های مهم آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: بزرگترین پروژه آب‌شیرین‌کن در بوشهر به ظرفیت 35 هزار و 17 هزار مترمکعب و سیراف - جم به حجم 28 هزار مترمکعب است که بخش نخست این پروژه‌ها تابستان امسال وارد مدار تولید می‌شود و نقش تعیین کننده در جبران کسری آب آشامیدنی شهرها و روستاها دارد.

وی با بیان اینکه علاوه بر این پروژه‌ها، آب‌شیرین‌کن در روستاها و شهرهای دیگر در حال اجرا است افزود: پروژه‌های آب‌شیرین‌کن با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران اجرا شده که آب تولیدی به‌صورت تضمینی خریداری و با قیمت اندک در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

حمزه‌پور، طول شبکه‌های انتقال آب به استان بوشهر را طولانی دانست و گفت: آب تولیدی و انتقال آن در شبکه‌های آبرسانی با سختی‌های فراوان انجام می‌شود که خدمات شبانه‌روزی کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان درخور توجه و تحسین است.

فاز نخست پروژه‌های آب‌شیرین‌کن بوشهر تا پایان سال افتتاح می‌شودتکمیل پروژه‌های آب‌شیرین‌کن و سدها مشکلات آب استان بوشهر را برطرف می‌کندچشم‌انتظاری مردم شهرستان جم برای رسیدن آب شیرین/ آیا وعده راه‌اندازی ‌آب‌شیرین‌کن محقق می‌شود؟

حمزه‌پور با بیان اینکه تابستان سختی در حوزه تأمین آب در پیش‌رو داریم اظهار داشت: کاهش بارش باران در فصل زمستان گذشته و خشکسالی سبب بروز مشکلاتی در حوزه تأمین آب و برق فراهم کرد که باید فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف آب در دستور کار همه قرار بگیرد.

وی تنها راه گذشت از تابستان امسال را مدیریت مصرف آب در شهرها و روستاها دانست و تأکید کرد: کاهش بارش باران تأثیر فراوانی بر روی منابع آب شرب استان گذاشته است چراکه 30 درصد آب مصرفی استان بوشهر از رودخانه شاهپور کازرون تأمین می‌شود که بارش باران در آب‌دهی این منبع آب آشامیدنی تأثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه بخشی از منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از طریق 200 حلقه چاه آب این استان تأمین می‌شود‌ گفت: براساس پیش‌بینی‌‌ها، درجه دمای هوای استان بوشهر در فصل تابستان امسال نسبت به سال قبل افزایش دارد و هر یک درجه افزایش 3 درصد بر مصرف آب می‌افزاید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، از گرمای زودرس خبر داد و بیان کرد: به سبب شدت گرما، استان‌های جنوبی ساعات کاری ادارات را کاهش داده‌اند و به‌زودی ساعت کاری ادارات استان ابلاغ می‌شود.

حمزه‌پور، مشکلات در تأمین برق را سبب بروز بحران در آبرسانی دانست و تصریح کرد: آبرسانی از طریق ایستگاه‌های پمپاژ میسر می‌شود و مشکلات در حوزه برق‌رسانی بر کم‌آبی دامن می‌زند.

وی، با تأکید بر افزایش خدمات و پاسخگویی به مطالبات مردم به صورت شبانه‌روزی گفت: کارکنان شرکت آب فاضلاب خدمات صادقانه خود را در این بخش ادامه می‌دهند و از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، با بیان اینکه عوامل مختلفی سبب دغدغه در عرصه آبرسانی در فصل تابستان شده است افزود: ویروس کرونا، گرمی شدید هوا، اقلیم گرم و خشک و دیگر موضوع‌ها بر دغدغه تأمین آب افزوده است که باید فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف در شهرها و روستاها ترویج شود.

حمزه‌پور با بیان اینکه زیرساخت‌هایی در تأمین آب آشامیدنی اجرا شده است خاطر نشان کرد: همکاری صدا و سیما، دهیاران، شهرداران و فعالان اجتماعی در افزایش آگاهی مردم برای اهمیت مصرف آب اثرگذار است که تولید برنامه و پخش در فضاهای مجازی امری مهم و ضروری است.

وی، قطع آب شبکه آبرسانی از فضاهای سبز شهرداری‌ها، خانه‌ باغ‌ها و انشعابات غیر مجاز را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: باید با هماهنگی همه جانبه آگاهی مردم در چگونگی تأمین آب برای مدیریت مصرف و صرفه‌جویی آب افزایش یابد.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پروژه های آب شیرین کن شهرها و روستاها حوزه تأمین آب استان بوشهر آب آشامیدنی مدیریت مصرف پروژه ها حمزه پور مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادی رستمیان صبح یکشنبه در نشست بررسی پروژه‌های عمرانی شهرستان دشتی اظهار کرد: مدیران با تمام توان گره‌ها و مشکلات مردم را باز کنند.

وی افزود: استخر دانش آموزی شهر خورموج سریعاً فعال و تکمیل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: از محل اعتبارات سفر ۲۰۰ میلیارد ریال به این پروژه اختصاص داده شده است که می‌طلبد مطالبات دانش آموزان رفع شود.

وی تصریح کرد: از اجرای پروژه‌های مسکن در سطح شهرستان تقدیر می‌شود و انتظار داریم دیگر فازها نیز تسریع و تکمیل شود.

رستمیان بیان کرد: ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود.

وی خاطر نشان کرد: دستگاه‌های خدمات رسان از هم اکنون پیگیری‌های لازم در زمینه آب، برق و گاز این واحدها انجام دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر اضافه کرد: اداره کل نوسازی و راه و شهرسازی از هم اکنون نسبت به احداث یک فضای آموزشی جدید در طرح نهضت ملی مسکن شهر خورموج اقدام کنند.

وی بیان کرد: ادارات آب و برق نسبت به تسریع در خدمات طرح جوانی جمعیت اقدام کنند.

رستمیان خاطر نشان کرد: اداره کل راهداری با مشارکت شهرداری پروژه تقاطع غیر همسطح شهر خورموج را سریعاً شروع کنند.

وی اضافه کرد: پروژه ساختمان مرکز رشد شهرستان تا پایان شهریور تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: سالن ورزشی کارگران شهرستان تا پایان هفته دولت تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی گفت: محور خورموج - لاور روند خوبی ندارد و انتظار داریم تا پایان خرداد ماه تکمیل و آسفالت آن شروع شود.

رستمیان یادآور شد: علی رغم تأمین اعتبار محور ناصری - شنبه ولی هنوز پروژه شروع نشده که موجب نارضایتی مردم شده است.

وی افزود: پل کاکی_ شیخیان دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی است که روند خوبی ندارد و باید شتاب بیشتری بگیرد که باید تلاش شود تا هفته دولت تکمیل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر یادآور شد: قطعه دوم محور گزدراز - شیخیان تا پایان هفته دولت تکمیل شود.

وی یادآور شد: مطالعات میدان چهار راه کردوان ها تا پایان تیرماه انجام شود.

رستمیان بیان کرد: اصلاح حریم محور، تلخو و کاکی سریعاً انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: انتقال آب کاردنه به دهستان شنبه به طول ۱۶ کیلومتر تا پایان اسفند ماه تکمیل شود.

کد خبر 6096901

دیگر خبرها

  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • بهره‌برداری از دو طرح آبی در تابستان/از ماهیت سدچمشیر دفاع میکنیم
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید