Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@22:31:03 GMT

آب منطقه‌ای تهران: سال آبی سختی خواهیم داشت

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۶۸۹۹

آب منطقه‌ای تهران: سال آبی سختی خواهیم داشت

به گزارش «تابناک»، محمد شهریاری در گفت‌وگو با ایلنا، درباره آخرین وضعیت ذخیره آب مخازن سدهای تهران اظهار داشت: در حال حاضر میزان ذخایر آبی سدهای پنج‌گانه تهران ۵۸۵ میلیون متر مکعب است که نسبت به روز مشابه سال گذشته که این حجم ۹۳۶ میلیون متر مکعب بوده با کسری ۳۵۱ میلیون متر مکعبی مواجهیم.

بارندگی پاییز نرمال نخواهد بود

وی با اشاره به اوضاع بارندگی در فصل پاییز و احتمال کمبود ذخایر آبی در تهران افزود: طبق گزارش سازمان هواشناسی متاسفانه شرایط بارندگی حوضه آبریز سدهای تهران در ماه‌های مهر و آبان زیر نرمال و در آذرماه نرمال پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران تصریح کرد: شرایط تامین آب شرب تقریبا نرمال و پایدارِ اکنون که تا انتهای شهریور هم ادامه خواهد داشت، به این دلیل است که از شهریور ۹۹ با ذخیره آبی مناسبی وارد سال آبی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ شدیم و همین ذخیره آبی باعث شد تاکنون شرایط نرمال و پایداری جهت تامین آب شرب شهر و استان تهران داشته باشیم.

وی یادآور شد: با توجه به همراهی شهروندان امسال هم با وجود اینکه شرایط کرونایی بیش از پیش بحرانی بود توانستیم تامین آب پایداری داشته باشیم.

سال آبی سختی خواهیم داشت

شهریاری با بیان اینکه تقریبا شرایط در سال آبی آتی به مراتب سخت‌تر از سال آبی جاری خواهد بود، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها با کاهش ۳۱۰ میلیون متر مکعب ذخیره آبی وارد سال جدید می‌شویم که مطمئنا شرایط را برای ما شکننده خواهد کرد.

مردم کمک کنند چالش نداشته باشیم

وی ابراز امیدواری کرد که با همراهی شهروندان، مدیریت مصرف و صرفه‌جویی بتوانیم با همین منابع آبیِ محدود با کمترین چالش تامین آب پایداری را در سطح استان داشته باشیم.

بارندگی ۳۴ درصد کاهش یافت

این مقام مسئول در شرکت آب منطقه‌ای استان تهران با بیان اینکه میزان بارندگی نسبت به سال آبی گذشته با کاهش ۳۴ درصدی مواجه است، خاطرنشان کرد: میزان بارندگی در سال آبی جاری تاکنون ۳۰۴ میلی‌متر بوده و این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال آبی گذشته ۴۶۰ میلی‌متر بود که کاهش ۳۴ درصدی نزولات جوی اثر منفی بر روی منابع آب داشته و همچنان شاهد اثرات کاهشی آن هستیم.

روند کاهشی تصاعدی ورودی آب سد‌ها

وی همچنین با اشاره به اینکه در ماه‌های اخیر ورودی آب به سد‌ها با روند کاهشی تصاعدی مواجه بوده، بیان داشت: از ابتدای سال آبی تاکنون یک میلیارد و ۲۹۶ میلیون متر مکعب ورودی آب به دریاچه سد‌های پنجگانه تهران بوده در حالی که در مدت مشابه سال آبی گذشته این میزان دو میلیارد و ۱۷۰ میلیون متر مکعب بوده است به عبارتی ورودی آب به مخازن سد‌های تامین‌کننده آب شرب شهر‌های تهران و کرج ۴۰ درصد کاهش یافته است.

شهریاری میزان کاهش ورودی آب به سد‌ها در مرداد ماه سال جاری را نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد عنوان کرد.

تامین آب پایدار خط قرمز ما است

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: تمام برنامه‌ریزی‌های ما و سیاست و خط قرمز وزارت نیرو این است که با همین منابع آب محدود تامین آب مطمئن، پایدار و با کیفیت را برای شهروندان داشته باشیم که در این میان همراهی و همکاری بیش از پیش مردم ما را در نیل به هدف یاد شده کمک خواهد کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم روح الله رستمی پارالمپیک سدهای تهران ذخایر آبی مخازن سدها سال آبی کاهش بارندگی محرم طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم روح الله رستمی پارالمپیک میلیون متر مکعب داشته باشیم ورودی آب آب منطقه ای مشابه سال تامین آب ذخیره آب سال آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید

معاون وزیر اقتصاد گفت: قانون تامین مالی تولید برای کاهش اتکا بر تسهیلات بانکی، مجموعه‌ای از روش‌ها و ابزار‌های جدید را معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید علی روحانی با مطرح گردن  سابقه تدوین و ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها  گفت:    از اوایل مجلس فعلی تعدادی از نمایندگان  به طور خاص در کمیسیون جهش تولید دغدغه رفع موانع تامین مالی، در حوزه‌های مختلف چه در حوزه بازار سرمایه، بحث مشوق‌های مالیاتی ،سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش‌های مختلف و یا حتی خلا نهاد‌های مالی را داشتند.

وی افزود، این دغدغه‌های پراکنده و موضوعات پراکنده از ابتدا در کمیسیون مطرح می‌شد و با دستگاه‌های متولیش جلساتی برگزار می‌شد. این  روند تدریجا منتهی شد به یک قانونی که مجموعه‌ای از احکام برای رفع موانع انواع مختلف تامین مالی درش گنجانده شده است.

در بازار سرمایه مجموعه‌ای از موانع داشتیم ،  یک سری مالیات‌هایی داشتیم که مخل کارکرد بعضی از نهاد‌های بازار سرمایه بود یا مثلاً خلا یک سری نهاد‌هایی را داشتیم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی اینکه در واقع آژانس‌ها و یا کارگزاری‌هایی بتوانند بیایند و مثلاً معرفی کنند سرمایه‌گذاری را یا دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد گفت:  در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی دولت، مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در توسعه زیرساخت‌های داخل کشور خوب اینها اجزای مختلفی بود که کنار همدیگر گذاشته شد و به واسطه این قانون، مجموعه‌ای از خلا هایی که در حوزه تامین مالی در نظام تامین مالی  داریم را  می‌تواند مرتفع کند.

به گفته روحانی، بانک‌ها که یک نهاد تامین مالی اقتصاد کشور هستند معمولاً وثیقه‌های مشخصی را اصطلاحا می‌پذیرند برای اعطای تسهیلات منتها بسیاری از صاحبان ایده و کارآفرینان اساساً دسترسی به این وثیقه‌های ملکی که مدنظر بانک باشد ندارند ولی ایده‌های خلاقانه دارند می‌توانند کارآفرینی کنند ما نیاز به نهاد‌های واسطی داشتیم که اینها بتوانند اولاً تشخیص بدهند صلاحیت افراد را که آیا این ایده ایده درستی است آیا منتج به سودآوری می‌تواند بشود یا نه، بعد بتواند دارایی‌هایی غیر از آنچه که مد نظر بانک است اینها را وثیقه بتوانند بپذیرند و ضمانت نامه‌هایی صادر کنند که آن ضمانت‌نامه‌ها را بانک بپذیرد در واقع یک نهاد‌های تخصصی که واسط بین فعالین اقتصادی و بانک‌ها بشوند و بتوانند زبان این دوتا را به همدیگر ترجمه بکنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز تا فردا
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • هشدار نارنجی هواشناسی/ بارندگی در تهران و ١٢ استان
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد